ABSOLUT Cities of the World.


ABSOLUT este un cunoscut brand de vodka, compania fiind prezenta pe piata din Statele Unite incepand cu anul 1979. Fiecare dintre sticlele de vodka este produsa in apropierea localitatii Åhus din Suedia. In decursul a 33 de ani, ABSOLUT a patruns in peste 150 de piete din intreaga lume.

Pentru a celebra prezenta pe fiecare dintre aceste piete, ABSOLUT a demarat in 1987 seria de campanii (Absolut Cities, Absolut Cities of Europe) prin care marca lansa cate un print de fiecare data cand cucerea o noua piata – sau pentru a-si exprima recunostinta fata de pietele cele mai active in raport cu brand-ul. Campania are drept concept identificarea unui context spatial in interiorul orasului vizat, astfel incat sa se arate ca forma sticlei ABSOLUT este preexistenta momentului crearii afiselor, ca si cum ar fi fost dintotdeauna parte din orasul pe care il reprezinta.

Mai multe imagini: http://www.absolutads.com

 

 

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


One response to “ABSOLUT Cities of the World.”

  1. […] vorbeam despre doua dintre cele mai premiate campanii din lumea publicitatii din toate timpurile (ABSOLUT Cities & ABSOLUT Cities of Europe), acum o sa inventariem ambalajele prin care publicitarii din spatele ABSOLUT au decis sa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol