Pentru munci serioase, Advice cauta oameni neseriosi


Advice vrea sa te gaseasca.

Pe tine, pe voluntarul ideal. Cel care nu scapa de creativitate oriunde ar merge. Cel care pune pasiune in orice ar face. Cel care isi ia munca in serios la orice ora. Care stie sa impace voluntariatul cu facultatea, creativitatea cu responsabilitatea, distractia cu respectarea deadline-urilor. Care isi doreste sa intre in industria creativa.

Inca nu sti daca tu ii cauti?

Ia uite ce spun ei despre tine: ” Vrem să fim rampa ta de lansare. Vrem sa iti oferim locul potrivit, contextul perfect si mijloacele necesare pentru ca tu sa devii urmatorul practician in industria creativa. Indiferent ca este vorba de publicitate, PR, marketing, strategie. Nu conteaza. Iti construiesti drumul catre orice domeniu. Vrem sa iti aratam ca spiritul creativ este asul tau din maneca. Nu tine cont de sectorul in care lucrezi. La noi, nu tine cont nici de departament. PR&Media, Creative Department, Sales, Human Resources, Web Development – pe oricare l-ai alege, in oricare te-ai potrivi, vei lucra în echipa. Creativ si responsabil. Cu pasiune. “

Inca mai stai pe ganduri? Cunoaste-i. Online. Intra pe site-ul lor, www.advicestudents.ro, si afla mai multe despre acesti creativi nastrusnici. Sau offline. Vino joi, 13 octombrie, in Kulturahaus, la Conferinta Advice. Imprieteneste-te cu noua lor identitate. Afla care sunt valorile in care cred, planurile pentru anul universitar care tocmai a inceput, intreaba-i despre proiecte si despre cum poti sa le fii pe plac!

Nu te sfii! Trage-i de maneca si spune-le ca vrei sa intrii in echipa. Descarca formularul de inscriere de pe site, completeaza-l si trimite-l pana pe 16 octombrie, pe adresa advice.recrutare@gmail.com.

“Ne convingi si in etapa interviurilor ca esti ce cautam, si ajungi direct in perioada de proba. Avem timp trei saptamani sa vedem daca ne potrivim.”

Advice te cauta. Ajuta-i sa te gaseasca!

 

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol