Androgynous beauty


Sâni mici? Doom&Dickson atacă eterna problemă a femeilor cu un tagline ingenios care te pune pe gânduri:

“A push-up bra that gives you 2 cup sizes extra. Modeled by Andrej Pejic. A man. So imagine what it can do for a woman.”

Simplu. Intens. Convingător.

Campania a fost concepută pentru un nou sutien cu push-up comercializat de HEMA, un lanț de magazine olandez. HEMA a apărut în 1926 din dorința a doi antreprenori evrei de a oferi produse de calitate consumatorilor cu buget redus. Gândind retrospectiv, probabil niciunul din ei nu și-a imaginat că mai bine de 80 de ani mai târziu, brand-ul lor va comunica prin intermediul unui model androgin cu acești consumatori.

 

 

Cine e totuși Andrej Pejic?

E dovada vie că un job la McDonald’s e un punct de plecare grozav. Un punct de plecare într- o direcție neașteptată. Originar din Bosnia, Pejic (20) s-a mutat împreună cu o parte din familie în Serbia odată cu începerea conflictului armat din țara sa natală, iar mai apoi în Australia. Aici a fost descoperit de o agenție de modele în timp ce lucra la cunoscutul fast-food și astfel și-a început drumul spre o carieră inedită.

Pasionat de fardurile și rochiile mamei încă din copilărie, Andrej susține că cea mai dificilă parte a procesului său de maturizare a fost descoperirea sinelui și acceptarea faptului că e diferit. Deși numit “the prettiest boy in the world” de către New York Magazine, Pejic nu dorește să rămână în lumea modei pentru totdeauna, ci speră să studieze Dreptul sau Științele Economice la un moment dat. În afară de campania pentru HEMA, Andrej Pejic a apărut și într-o serie de alte campanii, notabile fiind:

Marc by Marc Jacobs

Jean Paul Gaultier

X-CAPE

Ausländer

A pozat de asemenea și pentru coperta mai multor publicații, fiindu-ți greu să-ți dai seama că nu e femeie fără să citești și titlurile.

 

 

 

 

 

 

 

    

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol