Connex- Reclame cu nostalgie


Mi-am permis odata cu aceasta incursiune in creativitatea romaneasca din ultimii 10 ani sa aleg reclamele care mi-au placut, la vremea respectiva, cel mai tare.

Pentru ca ultimii 10 ani de publicitate inseamna ce-mi aduc aminte de la 9 ani si ceva incoace, e greu sa am o amintire clara a unei reclame foarte vechi. Asa ca iata-ma intr-un final rememorand spoturile Connex, pentru ca stiti si voi prea bine ca..”ce-i al tau, i-al tau” si “viitorul suna bine”.

“Connex era ca visul american devenit realitate pentru români”, explică Aneta Bogdan despre ce însemna Connex-ul la început. De fapt, era cel mai mare business din România de până atunci. Connex a venit cu cea mai mare campanie de marketing făcută vreodată în România post-decembristă şi prima campanie de teasing de la noi. Cine îşi putea imagina că un produs sau serviciu poate fi promovat înainte de a intra pe piaţă…” (click aici pentru a citi restul articolului, publicat in 2009, in revista Capital)

Si bonusul cu “Maria” din 1998.

 

Aceste cateva minute de reclame imi pun un zambet imens pe fata… zambetul ala care zice “i-am cantat si eu unui George melodia aia cu bonusul” sau “tare ma amuza replica aia cu papusa” (ca sa nu mai spun de baiatul cu poezia).

Ahh..atat cu nostalgia mea. Pe voi ce amintiri va leaga de reclamele de la Connex?

Si ca bonus*2, printuri de la inceputuri..

Imaginile sunt luate de pe : dog-the-blog.blogspot.com

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol