Dancers among us


Proiectul fotografic Dancers among us şi-a gasit fanii prin întreaga lume după experienţa lui Jordan Matter, pe care a trăit-o urmărindu-l pe fiul său, Hudson, jucându-se cu autobuzul său de jucărie. Pătrunzând în lumea fantastică a copilului, fotograful a ajuns să se întrebe ce s-a întâmplat cu entuziasmul şi dorinţa de a trăi cu adevarat în prezent şi de ce aceste momente pure sunt înlocuite cu indiferenţă, cinism şi plictiseală. Acesta a observat graţia dansatorilor şi puterea lor de expresivitate, astfel că fiecare fotografie inspiră bucuria de a trăi şi libertatea de exprimare, tocmai prin entuziasmul viu şi dinamic al artiştilor.

Jordan Matter şi-a dorit ca dansatorii fotografiaţi în situaţii cotidiene, să exprime bucuria  pe care o aduce viaţa şi trăirea momentului prezent, manifestându-şi liberi sentimentele şi emoţiile.

În prezent, proiectul se bucură de notorietate prin impactul pe care îl are de 3 ani şi continuă să aducă zâmbete şi astăzi. Astfel că fotografiile au fost concretizate printr-o carte premiată cu “New York Times Bestseller”, “Oprah Magazine Favorite Read 2012” şi “Barnes and Noble Best Books of 2012”.

Bucură-te de vitalitatea imaginilor mai jos. Iar dacă te interesează un making-of al fotografiilor, îl gaseşti aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol