DEVWORLD 2012


La sfarsitul lunii martie 2012, in Bucuresti, a avut loc a treia editie a evenimentului DevWorld. Evenimentul a fost organizat de catre PCWorld si Computer World, si s-a desfasurat pe parcursul a doua zile (22-23 martie) la Hotel Ramada Nord.

Punct Creativ s-a ocupat de intreg conceptul grafic al evenimentului incepand cu refacerea logo-ului precum si a elementelor de baza. Totodata a realizat toate materialele grafice necesare, a intretinut si updatat siteul dedicat si a generat continut pentru blogul evenimentului si pentru canalele de social media.

In partea de webdesign am inclus: updatarea siteului web la conceptul grafic, realizarea elementelor grafice necesare canalelor de social media, realizarea posterului, layouturi pentru ilustrarea continutului text, bannere flash si gif si newslettere.

Din zona de design for print am realizat printul evenimentului (pentru partenerii media din print), grafica pentru rollup, grafica pentru bannere (logo si agenda), grafica badgeurilor si a tricourilor staffului.

Mai jos aveti cateva exemple cu lucrarile pentru acest proiect. Siteul evenimentului: devworld.ro

 

 

 

 

 

 

Fotografii din timpul evenimentului:

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol