Droidcon Bucharest 2012


La inceputul lunii noiembrie 2012, in Bucuresti, a avut loc a doua editie a evenimentului Droidcon Bucharest. Evenimentul a fost organizat de catre IDG Romania in parteneriat cu Androider si GDG (Cluj, Kiev, Moldova) si s-a desfasurat pe parcursul a doua zile (2 – 3 noiembrie) la Hotel Marshal Garden.

Punct Creativ s-a ocupat de intreg conceptul grafic al evenimentului incepand cu refacerea logo-ului precum si a elementelor grafice de baza. Totodata a realizat toate materialele grafice necesare, a realizat si updatat siteul dedicat si a generat continut pentru blogul evenimentului si pentru canalele de social media.

In partea de web am inclus: web design, web development, realizarea elementelor grafice necesare canalelor de social media, copywriting, content generation, bannere web si newslettere.

Din zona de design for print am realizat printul evenimentului (pentru partenerii media din print), invitatii, grafica pentru roll-up, grafica pentru bannere (spider si agenda), grafica badgeurilor si a materialelor oferite la eveniment.

Mai jos aveti cateva exemple cu lucrarile pentru acest proiect.

Siteul evenimentului: droidcon.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol