Hans Brinker Budget Hotel


 

Hans Brinker este un hotel ieftin din Amsterdam care a devenit cunoscut pentru conditiile sub orice critica pe care le ofera clientilor sai. A fost votat in 2009 ‘The Worst Hotel in the World’. Cu toate astea, este foarte cautat de catre multi care ajung in Olanda si asta nu se datoreaza numai preturilor mici, ci si atitudinii france si ironice prezenta in campaniilor publicitare din ultimii 15 ani.

Poti atrage clientul prin sinceritate, comunicand un adevar pe care multi ar prefera sa il ascunda, punandu-l intr-o lumina favorabila.

Improvements (1996)


 

Truths (2005)


Unique Design (2006)


 

Check In / Check Out  (1999)

 

We’ll Do Our Best  (2003)


 

Pay for a bed you won’t use (2010)
layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


2 responses to “Hans Brinker Budget Hotel”

  1. Faine conceptele reclamelor. Acum depinde de hotel sa-si croiasca drum prin hatisul ofertelor si sa capete vizibilitate. Doar cu cativa euro in plus se poate locui in hoteluri onorabile in Amsterdam. 😉

  2. Fotis says:

    Foarte tare ideea.Cred ca o sa functioneze tocmai din cauza faptului ca ei nu vand un standard,un serviciu clasic de hotel ci mai degraba o experiente.A take-away memory.Mie cel putin mi se pare foarte misto si foarte originala ideea de abordare.Iti sare in ochi si cred ca jumatate de treaba e facuta in felul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol