KNAPPA: IKEA’s digital camera


IKEA este un brand renumit de obiecte de mobilier, decorative si cam tot ce s-ar putea gasi intr-o casa. Cu toate acestea, IKEA le-a pregatit clientilor sai (si nu numai) o supriza: brandul a lansat o camera digitala simpatica, low-cost, reciclabila si cu un design destul de appealing.

Conceputa de Jesper Kouthoofd, camera foto KNÄPPA  este relizata din carton pliat, prinsa cu doua suruburi de plastic. Dispune bineinteles de un USB pentru ca cele mai reusite fotografii sa poata fi descarcate at any time. Produsul este usor, original, useful dar si foarte atragator si, cu toate ca nu numara printre calitatile sale o mare parte functiunile produselor din aceeasi categorie disponibile pe piata, KNÄPPA ar putea deveni un must have foarte cool in scurt timp.

Produsul beneficiaza de o promovare umoristica, spotul de prezentare ilustrand functiunea de “zoom” care se activeaza prin extensia bratelor, sau pe cea de stabilizare a imaginii, care intervine atunci cand aparatul este asezat pe o suprafata plata.

To be honest, I want one! 🙂

 

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol