PR & Ad Fair


PR&Ad Fair reprezintă locul ideal pentru interacţiunea dintre studenţii şi absolvenţii facultăţilor de Comunicare şi profesioniştii din domeniu.  Evenimentul este structurat sub forma unui targ în cadrul căruia agenţiile de PR şi de Advertising, ONG-urile şi departamentele de Comunicare din diferite asociaţii pun la dispoziţie oferte de colaborare pentru tinerii aflaţi la început de drum în carieră.

În acest an, la PR&Ad Fair vor fi prezenţi cu oferte de colaborare, sfaturi şi materiale utile pentru participanţi: 2activePR ,4 ACE, BORŢUN●OLTEANU, Media Consulta Internaţional, Mobile PR Agency, Creative Ideas PR, If Magic PR, Chelgate, pastel, Rogalski Grigoriu Public Relations, Springer&Jacoby, G2 România, Dolphin PR, Strategad, PRAIS Corporate  Communications, Saatchi&Saatchi PR, The Institute, Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Curtea Veche Publishing, Viitor Plus, The Public Advisors, Ambition, IQads, ARAMT şi Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice – Facultatea de Litere.

Pe lângă târgul propriu-zis, an de an, PR&Ad Fair organizează, pe parcursul celor două zile, conferinţe şi workshopuri cu teme de interes pentru tinerii pasionaţi de domeniu.

Înscrierile pentru conferinţe şi workshopuri se fac la adresa befair@primeromania.ro până la data de 7 mai, ora 00:00. Taxa de participare la conferinţe este de 5 lei, iar pentru participarea la workshop doritorii vor achita suma de 10 lei. Intrarea la conferinţa “First steps in Communication” este liberă.

PR&Ad Fair reprezintă pentru studenţii facultăţilor de Comunicare un prim pas în cariera dorită. Proiectul a apărut din dorinţa de a încuraja interacţiunea student-angajator, târgul urmărind să pună la dispoziţia studenţilor informaţiile necesare pentru un început profesional reuşit.

site: http://www.befair.ro/

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol