Scoala de creatie ADC*RO cauta participantii editiei a patra!


Scoala de creatie ADC*RO, un proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO) da startul inscrierilor pentru cea de-a patra editie. Scoala ADC*RO este o scoala de concept, dedicata tuturor tinerilor interesati de domeniul publicitatii.

Inscrierile pentru concursul de admitere se pot face online, pe site-ul scolii www.scoalaadc.ro, in perioada 20 iulie – 19 septembrie 2011, ora 10:00. Participantii trebuie sa isi creeze un cont pe site si sa rezolve brieful de concurs. In urma evaluarii tuturor inscrierilor vor fi admisi 60 de studenti. Criteriile pe baza carora tutorii scolii vor nota inscrierile sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Cei care isi doresc sa urmeze cursurile Scolii ADC pot aplica pana pe 19 septembrie pentru o bursa in valoare de 500 de euro, oferita de Ursus. Concurentii trebuie sa rezolve pana pe 19 septembrie un brief dat de URSUS, conform caruia vor crea o serie de exemple de brand de tara, pornind de la motive de mandrie nationala. Ei vor trebui sa livreze un print si o idee sau un concept de campanie pentru online sau(si) social media.

Brieful complet poate fi gasit aici .

URSUS alege cea mai buna rezolvare de brief si castigatorul bursei Ursus. Pentru a putea intra in posesia bursei, castigatorul trebuie sa fie declarat admis la Scoala ADC*RO.

Regulamentul concursului poate fi gasit pe blog si pe pagina de Facebook a Scolii ADC*RO.

Cursurile celei de-a patra editii a scolii vor incepe in octombrie 2011 si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani. La finalul scolii, cei mai talentati studenti vor beneficia de internship-uri in agentii de publicitate.

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol