Sluggo


David Zinn este un artist autodidact pasionat de arta stradală. Absolvent al Residential College – University of Michigan, specializarea Creative Writing and English Language, Zinn a lăsat puține lucruri neexperimentate de-a lungul timpului. Artistul și-a încercat talentul în cărți cu ilustrații, logo-uri, picturi murale, felicitări, design de tricouri, picturi pe camioane, desene educaționale, postere și indicatoare pentru muzee. Zinn are experiență și ca profesor, actor de teatru, actor de voce, regizor și om de radio.

Cariera sa a început în 1987, artistul spunând despre el: ”[…] caut mereu noi oportunități să folosesc arta ca o unealtă de a rezolva probleme, indiferent dacă problema e o preocupare globală complexă sau o crăpătură în trotuar ce arată trist.”.

În  2008, David Zinn i-a dat viață lui Sluggo, o creatură haioasă verde desenată cu creta ce își face apariția în diverse ipostaze pe străzile din Ann Arbor.  Sluggo are o pasiune pentru porci zburători, alături de care apare mai tot timpul în desene, spre amuzamentul trecătorilor.

Sluggo e de găsit aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol