Teach Me 7- singura scoala gratuita de publicitate


Teach Me 7, singura şcoală gratuită de publicitate pentru studenţi, un proiect marca Advice, dă drumul la înscrierile pentru workshop-urile dedicate industriei creative. 

Teach Me 7 va avea loc în perioada 12 – 23 martie şi va fi găzduit de către Cool Cat.

În faţa unor reprezentanţi de seamă din industria creativă, pregătiţi să împărtăşească din cunoştiinţele şi experienţa lor, şcoala de publicitate pune la bătaie anul acesta 30 de locuri pentru studenţi.

Teach Me 7 își doreşte să prezinte o gamă mai largă a ceea ce presupune industria creativă. Astfel, vor fi prezentate participanţilor aspecte și tehnici care îi vor ajuta pe aceştia să înţeleagă cum funcţionează o agenţie de publicitate şi domeniile care se află în strânsă legătură cu această industrie: de la departamentul de Client Service, la Creaţie, Strategie, Social Media şi Producţie Publicitară până la tehnici de Web Design.

Faţă de ediţiile precedente, ediţia din acest an vine cu workshop-uri noi: workshop-ul de Producţie Publicitară, ţinut de Lorand Balint şi Alexandra Cantor, workshop-ul de Creaţie care te învaţă cum să cochetezi cu Photoshop şi să înţelegi ce bagaj are în spare un Web Designer,  ţinut de Mircea Mocanu şi Iashido, sau workshop-ul de Freelance Strategy, ţinut de Ştefan Stroe.

Advice au înţeles că studenţii nu beneficiază în cadrul Facultăţilor de o imagine palpabilă a acestui domeniu. Aşa că, ei au nevoie de claritate şi calitate în noţiunile de advertising.  Pixel cu pixel, şcoala Teach Me te ajută să vezi lucrurile mai clar. Astfel participanţii vor trece prin toate departamentele unei agenţii de publicitate și prin toate etapele necesare creării unei campanii publicitare.

Dacă eşti pasionat de publicitate, tot ce trebuie să faci este să intri pe www.teach-me.ro şi să descarci formularul de înscriere. Îl completezi frumos şi îl trimiţi până pe 6 martie, la adresa recrutare@advicestudents.ro, iar ei te cheamă la întâlnire. Treci și de etapa asta și ajungi la Teach Me 7. Gata să urmărești Publicitatea la rezoluție maximă.

 

 

publicitate.html” send=”true” layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol