The Industry te trimite la The AIBS International Media Excellence Awards!


The Industry este revista de media esentiala pentru toti cei care vor sa fie la curent cu miscarile strategice, achizitiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii, evenimentele insemnate din domeniu.

 

Odata cu aparitia in print a primului numar, The Industry a hotarat sa-i trimita pe cei cu adevarat pasionati de media la AIBS International Media Excellence Awards, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de media pe plan international, pentru a afla ultimele trenduri si insight-uri din industrie.

Daca esti entuziast de schimbarile care se desfasoara in media, rezolva acest brief si poti fi fericitul castigator al unui pass all inclusive la premiile de la Londra. Pentru mai multe detalii verifica siteul revistei: www.theindustry.ro

 

The Industry este o revista de media adresata profesionistilor si entuziastilor acestui business. Coordonatorul editorial al proiectului este analistul Iulian Comanescu, iar layout-ul poarta semnatura agentiei de creatie Griffon&Swans. Numarul demo poate fi rasfoit virtual aici: http://issuu.com/the-industry

In primul numar figureaza, printre multe altele, o analiza a grilelor de toamna, o discutie onesta cu producatorii celor mai importante show-uri de televiziune, un estimat al pietei de publicitate in 2011 si o prezentare a celor mai talentati art directori din Romania.

Colaboratorii revistei, altii de fiecare data, ii includ in aceasta aparitie pe Adrian Georgescu, Mihaela Calinoiu, Florentina Ciuverca dar si pe coordonatori ai unor reviste media europene importante, precum Chris Dziadul (Broadband TV News) sau Stewart Clarke (TBI).

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol