Tim Walker – Fairy maker


Tim Walker, celebrul fotograf, s-a nascut la Londra in 1970. Dupa absolvirea Colegiului de Arta Exeter, in 1994, a lucrat ca freelance photography assistant in Londra, dupa care s-a mutat in New York devenind asistent al lui Richard Avedon. Cand s-a intors in Anglia s-a concentrat in principal pe fotografia de portret si documentar pentru ziarele londoneze.

La varsta de 25 de ani a avut prima sesiune foto de moda pentru Vogue si de atunci a fotografiat atat pentru editiile englezesti si americane cat si pentru Vogue Italia.

Fotografiile sale nu sunt doar simple editoriale de moda. Acesta are darul de a crea adevarate povesti in spatele imaginilor, dand dovada de o creativitate umitoare.  Premiile pe care le-a obtinut sunt nenumarate. Victoria and Albert Museum si National Portrait Gallery din Londra includ fotografiile lui Tim Walker in colectiile lor permanente.

Tim Walker este un adevarat creator de zane. Stilul sau inconfundabil a fost si este o sursa de inspiratie pentru multi, facand ca fotografia de moda sa nu mai fie ce a fost.

www.timwalkerphotography.com

 

 

 

layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol