Workshop gratuit de publicitate & co in cadrul StudentFest 2013


StudentFest, cel mai mare festival de artă și cultură studențească din România, desfăşoară, în perioada 1- 24 martie, înscrierile pentru tinerii din Timișoara și din afara ei, care vor să ia parte la workshop-urile din cadrul secțiunii de Publicitate. Tinerii doritori se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.studentfest.ro, completând formularul online.

Sectiunea de Publicitate din acest an își propune sa scoată  pariticipanții din firesc prin workshop-uri PARADOXALE, ateliere de lucru și conferințe. Totul se va desfășura în locații relaxante, care se vor afla in concordanță cu tema aleasă. Sperăm că prin implicarea creativă și activă a participanților să scoatem publicitatea din „obisnuit”, iar la sfarsit, rezultatul muncii acestora să fie apreciat de publicul larg.

Dacă ești pasionat de Publicitate și dorești să afli mai multe despre teme precum Rebranding, Copywriting, Brand-uri de succes, Publicitate de tip Guerilla și nu numai, acum ai șansa de a invaţa lucruri pe care nu le înveti la facultate, de la traineri specializaţi în aceste domenii,de a interacţiona și de a crea legături cu studenţi din toata ţara.

De asemenea, nu se percepe nicio taxă de participare, iar tinerilor care vin din afara municipiului Timişoara le va fi asigurată cazarea în cămine ale Universităţii de Vest din Timişoara.

În același timp, celelalte 8 secţiuni din cadrul StudentFest 2013 care desfăşoară workshop-uri, respectiv: arhitectură, arte plastice, design vestimentar, street art, dans, fotografie, literatură, şi teatru îi aşteaptă pe tinerii interesați să participe la o experiență inedită care îi va ajuta să acumuleze cunoştinte şi să dobândeasca noi abilităţi în domeniul ales de fiecare în parte.

publicitate-co-in-cadrul-studentfest-2013.html” send=”true” layout=”standard” width=”450″ show_faces=”false” font=”arial” action=”like” colorscheme=”light”>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detalii articol